torsdag den 13. marts 2008

Mine dejlige niecer.

Nu har jeg "snakket så meget om mine niecer, så nu skal I også lige se dem. De er selvfølgelig (i mine øjne)de dejligste piger, den store er Victoria og er 6 år og så er der lille hannah og hun er 2 mdr.
Se lige hvad Victoria har lavet til mig i passningsordningen i skolen. Jeg er simpelhen bare så glad for den, det er min nye ynglings kylling, det er jo ikke sådan at Thomas laver en masse til os i børnehaven, han mener at det er for piger :0), så det er kun en julegave det bliver til, selvom han gerne vil være med når vi laver noget her hjemme. Jeg ved at Victorpa allerede mens hun lavede den, bestemte at den var til mig (hendes mormor arbejder i pasningsordningen), og det gør den jo til noget helt særligt for mig.

4 kommentarer:

Rikke sagde ...

hej søde

hvor har du ret.. de er rigtig yndige de to tøser :) og sikke en sød kylling :)

(tak for dine evig mange kommentare på min blog)
Knis rikke

Sofie sagde ...

Nåå... Den er sød! Jeg elsker de dejlige ting børnene har med hjem. Jeg skriver årstal på det hele og gemmer rigtig godt i en kasse

netti sagde ...

Sikke en rigtig flot gave hun har lavet til dig, jeg forstår godt at du blev meget glad for den. Supersødt billede af niecerne.

Jette/Thanni sagde ...

Det er et par dejlige piger, og kan godt forstå du er glad for Kylle ;)
Jeg har tre drenge og en pige, og det er godt nok ikke mange ting knejterne har lavet da de var i div. pasningsordninger - men til gengæld har min datter begavet mig med mange ting ;)