lørdag den 9. august 2008

ny cykel og et gavekort

Sikke en uge. Mandag var det 1. dag efter ferien for drengene , så op af sted det gik. Det er der ikke noget usædvanligt ved, men da de var blevet hentet og vi sad og spiste boller, ringede telefonen. Det var min mor der lige ville øre om vi ikke kom og spiste til aften (sådan noget plejer vi at aftale senest dagen før). Grunden var at min bror og hans stor pige var kommet hjem på besøg (de bor i Norge). Det havde været aftalen at de skulle komme hjem den 11. aug., men han havde lige glemt at fortælle at det passede bedre med 4. aug. så der var ikke nogen ved færgen for at hente dem og der var ikke forberedt noget til de skulle komme, vi havde jo godt tid en HEL uge :0). Nå, men vi spiste aftensmad og inde havde jeg ringet i børnehaven for at sige at Thomas og Anders ikke kom før fredag.
Mens vi sad det og spise faldt snakken på Thomas og cykling, han har ikke rigtig turde cykle, selvom vi har øvet ov øvet og øvet, Men så sagde Onkel Mobber (min bror) at han ville lære Thomas at cykle og som om det ikke var nok ville han give ham en ny cykel når ha kunne cykle på den gamle.
Så næste dag gik med at øve, men Thomas var ikke rigtig motiveret, så han kom i bilen og over til cykelhandleren hvor an fik lov til at vælge lige den cykel som han ville have, NÅR han havde cyklet. Da Thomas havde set cyklen skulle han hjem og cykle og det gjorde han så. Dagen efter var vi ovre at købe cyklen, men han måtte vente helt til klokken 16.30 med at få den, den skulle lige efterspændes og klargøres, men hvor er der langtid fra klokken 10.00 til klokken 16.30 når man venter på sin nye cykel.
Og så ENDELIG kunne vi hente den, se lige hvor stolt han er, og så måtte onkel Mobber igen ud at skubbe og holde.


Og sådan cyklede de resten af dagen og dagen efter (den dag de skulle hjem). Thomas var stadig ikke hlet sikker på om han nu kunne cykle, (det kunne han;0))
Efter vi havde kørt Onkel Mobber og Victoria til færgen var det tid til endnu en cykletur, denne gang gik vi over på fodboldbanen og lige pludselig kunne han cykle, prøv lige at se han ansigtudtryk, det er i de bedste tour de france -folder. Så nu kna Thomas Cykle og han har fået en ny cykel af sin Onkel.

Og nu til noget helt andet............
Min mor har fødselsdag i morgen, hun skal have et portræt af alle hendes børnebørn (der er kun 5), men vi skal lige have dem samlet (lille Hannah i Norge er kun 7 mdr.), så det bliver kun til et
gavekort ligenu.
Posen er lavet efter en vejledning på Stinnes blog. Og pyntet med bl.a. magnolia stempler og en af de billetter som jeg omtalt i sidste indlæg. (jeg skal nok snart få dem lagt ind på Cr.skattekisten.
Pose forfra

Pose bagfra

Gavekorts-æske (QK-æske) lukket

OG her er den så åben. Det er brugt primablomster og diverse udskæringer (lave på silhouetten og med QK tangen). Mønser papiret er tilda serien fra Panduro.

9 kommentarer:

Heidi sagde ...

Et stor tillykke til Thomas med den nye cykel - hvor er den super flot og hvor er han bare super cool at han kan cykle nu :o)))
Skønne billeder som jeg glæder mig til at se på et lo en dag :o)

Så flot et gavekort - måske jeg skal lifte den ide da jeg selv står og skal ha fundet på noget til et gavekort :o)

Annika sagde ...

Ih hvor jeg nød din fortælling om Thomas' cykel-erfaring - og stort tillykke til ham med hans nye kundskab, og cykel!

Det er en rigtig god gave til "den gamle", og skøn lavet :D

Anne Bente sagde ...

åhhh hvor ser han stolt ud :)

super flot gavekort du der har lavet :)

Netti sagde ...

Sikke en masse motion din bror har fået *G* Stakkels ham men kanont at han fik motiveret Anders til at cykle - hvor ser Anders dog stolt ud.
Super idé til dig mor og hvor er det virkelig flot lavet!

Betina Olesen sagde ...

Hvor er det da pragtfulde gaver både din mor og søn har fået....
Kortet/posen er rigtig godt lavet, en super god ide....og flot ser det jo ud...


Hygge fra Betina

Karina sagde ...

Hvor ser han stolt ud og hvor var det hurtigt han fik lært at cykle. Rigtig flot pose og æske

Jette/Thanni sagde ...

Den gavekorts-æske er bare så fin :)..og det er da bare sejt at få en ny cykel OG lære kunsten så hurtigt :)

Heidi sagde ...

Jeg har en award til dig på min blog ;o)

Eva Dohn sagde ...

Super flot gavekort!