mandag den 1. september 2008

En SIF udfordring, Oliver, Fødselsdag og et par kort.

Det er alt hvad jeg har lavet det sidste laaaaaaaange stykke tid, og så lige et par projekter, som jeg ikke kan vise endnu ;0)
Lo'et her en en udfordring fra den 25. juli, det var en skitse og det resulterede i at jeg måtte finde min symaskine frem, det er noget af et projekt, at få den gravet frem fra gemmerne, men det lykkedes og jeg havde det rigtig sjovt, da jeg lavede dette LO, for ikke at nævne at jeg kunne sidde og tænke på en super dejlig dag i Oldes have, Thomas har flere gang spurgt om vi ikke skulle køre ned i Oldes have igen, og det er der ingen tvivl om at det skal vi. :0)
Så har Oliver igen været på besøg hos hans Farmor, og selvfølgelig kom Bedste og Tante Langt-ude (min mor og mig) på besøg og selvfølgelig havde jeg kameratet med ;0). Så Ole nu er du også blevet blogget ;0) Og der udover synes jeg at det er et rigtig godt billede, så mon ikke der snart kommer et Lo, med titlen Ole og Oliver/far og søn :0)
Så har vi også holdt Jespers 20*2 årsfødselsdag, Det var lykkedes mig at bestille en kagemand til ham uden at han vidste det, d.v.s. at godt nok bestilte jeg den, men den er lavet af hans læreplads (Sjørring bageri) og de forærede ham den. Ok jeg går tilbekendelse, det var let at bestille den og få dem til at lave den, uden at han vidste det, for han var på skole, men vi fik den også hentet, sat lys i og tændt dem og han anede ingenting før den kom ind (Han så simplehen så sjov ud i hovedet da han fik øje på kagemanden og det flammehav, som stod op fra den)

Og så et det at man griber kameraet og foreviger øjeblikket, så sådan ser jesper ud i hovedet når man overrasker ham med en kagemand med "ild i". (hi-hi-hi)Og til sidst lige et par hurtige kort, de er lavet efter skitse nr. 19 på Katharina's Creativ Place, stemplerne er farvelagt med distressink og så er der brugt forskellige rester, primablomster og bånd.
Posted by Picasa

10 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Rigtig sødt "Olde"-LO. Dine kort er virkelig lækre, flotte farver og med det super søde stempeltryk ;-). Den skitse kunne jeg godt lifte en dag...:-)

Jette/Thanni sagde ...

Fint LO med Olde og dine kort er supersøde :)
Godt det lykkedes at overraske med kagemanden ;)

Anne Bente sagde ...

såååå sødt lo, og så fine kort du har lavet:)

Netti sagde ...

Det er et rigtig sødt layout du har lavet og sikke hammerflotte kort..wow. Godt jeg lige har købt de stempler :o)

Heidi sagde ...

rigtig fint LO og sikke lækker kort - og ja er der noget bedre end at kunne overraske andre ;o)

Karina sagde ...

Super lækre kort du laver.

Rikke sagde ...

eeej det øverste papir på det nederste kort (lol) har du selv embosset det? eller købes det sån, for så skal jeg ha købt det haha

tak for go inspiration

Charlotte Ravn sagde ...

Super sødt LO og sikke nogle vildt lækre kort! det stempel er altså bare for kært :)

Eva Dohn sagde ...

Super flotte kort. Og layoutet med olde er en fantastisk minde :o)

Rikke sagde ...

tak for at du skrev hva du havde embosset med... jeg har nu selv fået fingre i hele 4 forskellige og jeg kan ikke få armene ned...

tak