mandag den 10. november 2008

HALLOWEEN

er faktisk ikke noget vi plejer at gøre noget ved ud over at vi laver græskarhoveder. MEN i år blev Thomas ved med at spørge hvad vi skulle til halloween, så det endte med at jeg bagte en kage og lavede 3 slik-kister smed et lagen over vores standerlampe og købte en pakke plastik edderkopper+ lavede popkort med blod på og det var så vores halloween.
Her er så kagen den er blå inden i og det var et hit.
Jeg kan simpelhen ikke huske hvor jeg hentede kisten, men det var på en svensk eller norsk blog. Hvis du ved hvor den kan findes, vil du så være sød at skrive linket i en kommentar? Det eneste jeg kan huske er at hun er dygtig.
Og endnu et billede af kagen, efter at Anders havde dekoreret den med alle de edderkopper, som han kunne finde :0), han er nu sød, sår han sådan udfolder sig. Og hvis man ikke kan sige andet, så passer hovedet perfekt til den mængde edderkopper, som kravler rundt på kagen :0)


Thomas var faldet i søvn inde jeg var færdig, men Anders og Rasmus synes det var rigtig sjovt med slik-kisterne, og Rasmus havde endda pynte sige med en sommerhat (den dreng elsker at gå med hat, kasket eller hue):0)
Inden Andres turde nærme sig spøgleseslampen gik han og sagde for sig selv: den er ikke farlig, den er ikke farlig, den er ikke farlig, hvor efter han fik lov til at trække lagnet af lampen og lege spøgelse, det var et stort hit.


Omkring midnat vånede Thomas og kom ind i stuen, så han fik også set det hele, dog ikke kagen, den var der ikke ret meget tilbage af, og så kunne jeg jo lige få et billede af ham og spøgelset.

Som om det ikke var nok, sagde Thomas at han gerne ville holde fødselsdag for børnehaven, og så måtte jeg jo igang igen.
Det blev til denne indbydelse, den er lavet efter en vejledning, som Majer lavede til kort cypercrop på scrapsisters. græskar, spindelvæv og skellet er skårt på silhouetten, de er alle tre hente på UK-scrappers.

Og til en fødselsdag skal man selvfølgelig også have en kage, og det er mig som har lavet den=0
Den er som udgangspunkt den samme, som den anden, bare i dobbelt højde og så har jeg skåret lidt i det øverste lag. og så har jeg "betrukket" den med noget som hedder MMF, det er hovedesagligt smeltede skumfiduser. Opskriften på MMF har jeg fra Kageportalen.
Den var rigtig sjov at lave og det er ikke sidste gang jeg laver en kage på den måde. Jeg ved godt at den ikke er perfekt, men det er også første gang jeg har lavet sådan en kage og øvelse gør mester.:0)

Ja, jeg ved godt at jeg er lidt sent på den med et halloween indlæg, men jeg har ikke fået lavet andet, så det er hvad i for for denne gang.

Tak fordi du kiggede forbi. Og pas godt på dig selv :0)

Posted by Picasa

11 kommentarer:

Pia sagde ...

Super flot kort og ikke mindst de lækre kager og så fint han pyntede med edderkopper.

Anne Bente sagde ...

supert kort, og ummmm lækre kager.

Heidi sagde ...

så lækker kager og sikke en fest halloween i havde hjemme hos jer - så søde nogle drenge du har sad og smilede da den bette skulle fortælle sig selv at den ikke var farlig ;o)) min den mindste har det på samme måde nemlig ;o)

Rigtig god dag til dig

Thanni sagde ...

Jeg kan godt forstå, at dine drenge synes det var et hit med alt det halloween - og de kager er da for seje!! :)...

Rumlebumle sagde ...

Helt fantastiske kager I har fået lavet.. Jeg kan godt forstå, hvis drengene synes det er en sej mor de har! :)

Betina Olesen sagde ...

Uhhhh... for nogle grumme kager... men er sikker på at de smagte godt... synes at du har gjort det godt for drengene ;-)

Hygge fra Betina

Karina sagde ...

Hold da op nogle fede Halloween ting, du har lavet. Både kort og kager. Det må have været lykken.

Eva Dohn sagde ...

Fantastiske kager og super kort :o)

Engel sagde ...

håber festen var lige så skøn som de super flotte søde sager du har kreeret til lejligheden. Min favorit er græskar-kagen - den er bare for sej!!!

Tak for inspirationen :o)

Charlie sagde ...

Din græskarkage er smadderflot!! Det der MMF må jeg prøve på et tidspunkt, for Sugarpaste er smadderdyrt at købe. Var det svært at lave??

Charlotte sagde ...

Hvor er du god til at lave kager. Flot pyntet!! Tror jeg må prøve mig med det der MMF. :-)
Herligt at du sådan lige fik arrangeret en hurtig Halloween-pyntning i hjemmet. Dejligt når ungerne har lyst til sådan noget. Her går mine unger også mere og mere op i Halloween.
DEt var hyggeligt at læse dette indlæg.