lørdag den 6. december 2008

Nu er det jul igen, nu det jul igen......

UHA, vor er jeg en dårlig blogger, men jeg har ikke haft tid til at lave ret meget og det, som jeg har lavet er ude af huset inden jeg når at få et billede af det.
Og så er Rasmus blevet 2 (billeder kommer senere), super dag med dagplejen på besøg om formiddagen, vi var 3 voksen og 8 børn hvor af de 5 var 2 og der under, det lyder måske som opskriften på kaos, men det var det ikke, de små rødder var bare så søde og sad pænt og spiste og legede uden at slås, det gik faktisk så godt at vi næsten glemte tiden og til sidst fik de meget travlt for der kom et nyt hold forældre på besøg hos vores dagplejemor, d.v.s. hun er ikke vores mere, Rasmus flytter nemlig over til en anden dagplejemor, på mandag. Han er super glad for hende og hun har børn på hans alder det har vores "gamle" dagplejemor ikke.
Og så har bloggen fået nyt navn og nyt udseende. Forklaring følger senere

6 kommentarer:

Rumlebumle sagde ...

Ej hvor ser her fint ud.. Rigtig dejligt juleagtigt.. Vi snakkes jo ved.. :)

Pia sagde ...

Wow sikke flot blog

Heidi sagde ...

Tillykke med den nye blog - super skøn jule ;O)
Har da også være bekymret over det intet har været fra dig i længere tid - men kender det med tiden alt alt for godt ;O)

Rigtig god 2 søndag i advent til dig ;O)

Thanni sagde ...

Her er da så rigtig julehyg'ligt :)...og tillykke med sønnen - det lyder til at ha' været en dejlig dag med dagplejen :)

Anne Bente sagde ...

åhhh så hyggelig din blog er blevet.

Betina Olesen sagde ...

Det er bare iorden... synes man blogger når der er tid og overskud.. det skal jo helst ikke være en sur pligt man ender op med...

Hygge fra Bteina