onsdag den 24. juni 2009

Som tiden dog flyver......

Ja, det er faktisk kommer lidt bagpå mig at der er gået så langtid siden sidste indlæg. men tilgengæld er en masse at se på nu:0)
det første kort er lavet til en 65 årsfødselar, som ingenting ønskede sig.stemplet er fra high hopes, og farvelagt med inktens, teksten er moxie fra QK 65 er vixen også fra QK. Jeg kan desværre ikke huske hvor papiret er fra, men er overbevist om at jeg har købt det hos Unikscrap.

kortet indvendig. lommen med "ingenting" på er til at lægge penge i.

Et par flaskekort, til Rasmus' dagplejemor. Hun (og hendes mand)er helt fantastisk, og skulle selvfølgelig ha' en lille påskegave.

Den øverste blev flydt med påskeæg og den nederste er det en hilsen inde i.
kort til Anders' 4 årsfødselsdag med high hope stempelEt bestillings kort til en 14 årsfødselsdag


og til sidst et komfirmationskort til en konfirmand som er vild med rollespil.
Papiret er printe ud.
den celtiske cirkel er hentet på nette og ændret lidt bla med M i midten. Så har det fået ne gang distress embossing og bagefter er "hullerne" flydt med kobberembossing.
Det vagte glæde hos Martin.
kort til morsdag med et gammelt magnoliastempel og gungecollektion.

og til sidst et takke kort til en familie som vi (drengene) arver tøj fra.


Og så lige et billede at 2 broweiler som helt sikkert tror de er meget veleget som skødehunde, selvom de vejer mellem 35 og 45 kg.

Hende i sofaen er Kira og den sprt på gulvet er Futte. Kira og hendes mennesker kom på besøg hos os i kristihimmelfart og både mennesker og hunde hyggede sig rigtig meget:0)

tak fordi du kiggede forbi og rigtig go sommer:0)

Ingen kommentarer: