lørdag den 21. februar 2009

En brevskriversdrøm og en lille rygsæk

Rygsækken er en bestilling til en barnedåb, og ja det er en dreng og han skal hedde Anton ;0)Den er skåret på silhouetten, filen er hentet på crskattekisten og er lavet af Annika. Det mest irriterende var at jeg først kom i tanke om at der vist lå en færdig fil, efter at jeg havde brugt laaaaaang til på at lave den på you tube mindre. Tusind tak fordi du deler Annika:0).

Rygsækken med tilhørende kort, i det lille står tillykke og datoen. Det stor er blankt inde i, så der er plads til en personlig hilsen.
Karton er fra bazzil, papiret er fra tilda serien (pandurohobby) og stemplet er fra whipper snapper og farvelagt med inktens fra dewent.
Og så lige et par takke "gaver", både min mor og drengenes bedste stiller gladeligt op hvis jeg har brug for en barnepige eller hvad der nu ellers kan være, så de skulle lige have en lille tak hver, men de mangler jo ikke noget så det blev til en brevskriversdrøm til dem hver. Den lilla fik min mor og den beige farvede fik bedste og de blev modtaget med glæde.


Indholdet i den lilla

Og indholdet i den beigefarvede.

Jette/Thanni har været så sød at give mig to awards:1000 tak for dem Jette, det varmer, men jeg vælger ikke at sætte navn på nye modtager, de er til fri afhentning for alle som gider at kigge forbi her.

Hvad er der ellers sket, tjaa jeg er stoppet hos psykolog og er startet udtrapning af medicin, og troede at jeg havde abstinenser, så afsted til lægen, men hun mente at det var influenza, så hjem i seng og sove et par dage og så var det over, har nemlig, for første gang i 10 år, haft influenza for alvor :0(, så jeg havde ikke lyst til en omgang mere.
Tak fordi du kiggede forbi. pas godt på dig selv og dine kære:0)

5 kommentarer:

Tanja sagde ...

Hvor er den rygsæk bare for CUTE... :o)
Godt jeg snart får min silhouette, så man jeg igang med alle de spændende ting som den kan...
Jeg er vild med de æsker med kortene indeni - hvor finder I vejledningen på dem??
Dejligt med bedsteforældre som stiller op når der er behov for hjælpe.. :o)
Scrapknuzzz Tanja

Pia sagde ...

Super flotte ting du har lavet, sød rygsæk og skøn brev "mappe", den har jeg også planer om at lave men det er ikke blevet til noget i nu.

Karina sagde ...

Flotte ting, du har lavet!

Engel sagde ...

Super skøn rygsæk... skønt at du er ved at være på højkant igen...
er det muligt, at du kan poste et link til vejledningen på rygsækken. Ud fra din beskrivelse, kan jeg ikke finde den nogen steder... Og den er totalt skøn!!!

Anonym sagde ...

god start