lørdag den 26. april 2008

lidt kortDe 2 øverste er ens, det er bare farverne som er forskellige. Stemplet er wippersnap og det har Zandra lavet til mig. (det ender nok med at jeg selv må eje dem). Teksten er printet på baggrunden. Kortene åbner på midten. Selve kortet, papiret og midter stykket er skåre på silhouetten. Det er supernemt og det passer altid. Ellers er det brugt lidt blomster og swirls (de er også skåre på silhouetten) og så lidt bling fra Netto. Stemplerne er farvelagt med distress og twinkling H2O.
Det nederste er "bare et kort" Gæt hvor stemplet er fra............. JAAAA, det er rigtig det er et magnolia stemple :0). Blomsterne og skyen er tegnet i hånden. Jeg har fundet ud af at jeg ikke ejer et stemple med blomster på, det er jo nærmest en katastrofe, men heldigvis er det let at rette op på (købe-købe-købe ;0)).
Det hele er farve lagt med akvarelblyanter. Teksten og de små blomster er embosset og så er det brugt lidt bånd. Papiret er fra Tilda serien (panduro hobby)
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

De er utrolig søde begge kort - og nogen fine farver :)
Jaa..hvis du ikke har nogen blomster stempler så må du på shopping - pas nu på der ikke ryger andet i kurven ;D

Netti sagde ...

Sikke da nogle flotte kort. de er Så lækre. Jeg forstår godt at du er glad for de stempler med bamserne .. jeg har det også sådan at dem må jeg snart eje.
Jeg sys det er vildt sejt at du bare sådan lige tegner hvad du mangler..blomster..skyer. Vildt!

Rumlebumle sagde ...

Hvor er det dog bare nogle skønne kort du har fået lavet. Dem er jeg da HELT vild med.. Det er jo nogle stempler der så absolut hører under MÅ EJE :) og jeg kan se du er istand til at designe dine egne stempel blomster.. Sååå GO FOR IT! :D

piabau sagde ...

Tusend tak for awarden og de søde ord. Super flotte kort du har lavet og kanon flot farvelægning og rigtig flot valg af papir