mandag den 21. april 2008

Lige lidt nyt.

I dag var jeg ved tandlæge med Thomas og Anders, det er i sig selv ikke nogen nyhed. Men mens Thomas lå i stolen og fik tjekket tænderne, udbryder tandlægen lige pludseligt, Du har en rokketand..... Spørg lige om jeg var ved at falde ned af stolen det havde jeg slet ikke tænkt på endnu, men den er god nok han har en rokketand og er faktisk lidt stolt over det og til at starte med var han også lidt bekymret, for hvad sker der egentlig når man har en rokketand?????
Så vores dag er gået med at snakke om rokketænder og hvad der sker med dem.

Jeg må jo erkende at min lille (den ældste, men stadig lidt lille) er ved at blive stor.

Der er ingen billeder af tanden, men når den falder ud, skal jeg nok se om jeg kan få et billede (om jeg er mærkelig........Nej, jeg er scrapper ;0))

5 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

*GG*....selvfølgelig skal du ha' et billede af tanden :D...men det ER nu en lidt underlig fornemmelse man får når man må konstatere at de små er på vej til "de store" ;)

Jette/Thanni sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Cecilie sagde ...

Den første rokketand er da noget helt særligt; og jeg kan sagtens forestille mig, at det også er helt særligt for moderen ;o)

Rumlebumle sagde ...

Selvom jeg ikke scrapper men kun laver kort forstår jeg så udemærket godt du vil tage billeder af tanden. Jeg havde gjort det samme. Jeg har lige været rundt og snue på din blog og hvor er det dog bare nogle fede ting du laver. Jeg er rigtig vild med bamse stemplet du har ( Læs: skide hamrende misundelig :D ) Har selv købt nogle tilda tusser, men har endnu ikke fået dem brugt da jeg nok mest er til akvarel blyanter.

Anne Thormose sagde ...

Rokketænder er også det helt store emne hjemme hos os. Lille Charlotte tabte sin første tand i dag - mindre end 5 år og 3 måneder gammel! Og den næste er allerede løs, mens storesøster stadig kun har tabt de to nederste, så det er lidt sejt, at hente ind på hende. ;o)
God fornøjelse og husk besøget af tandfeen.