søndag den 20. april 2008

Min "lyserøde revolution"


Hvad er nu det???? Først lidt "familie historie": Vores lille familie bestå af Jesper, min mand, Thomas, Anders og Rasmus, vores drenge, og så Futte vores HAN hund og Ninus vores HAN kanin. Det vil sige at jeg er det eneste hunkøns væsen her i huset.
Og så til den lyserøde revolution: Da Rasmus blev født bestemte jeg mig for at jeg ville have et par lyserøde gummistøvler, jeg er overhovdet ikke til lyserødt, men lidt modvægt til alt det lyseblå skal det være, og et par gummistøvler bliver mest brugt i haven, så det mente jeg nok jeg kunne klare.

Det er nu ca. 1½ år siden og jeg har ikke fundet et par nogle lyserøde gummistøvler. MEN så lige pludselig står disse her og "kigger" på mig, godt nok er de ikke lyse røde, men der er blomster og GLIMMER på, mere tøset kan det vist ikke blive, så her er min lyserøde revolutin, selvom den ikke blev så lyserød, som jeg havde regnet med.
Helt ærligt så er jeg helt vild med mine nye gummistøvler, jeg kan næsten ikke nænne at brug dem.
Som en lille side bemærkning kan jeg nævne at Thomas' kommentar til dem var: Hvor er de fine mor, (han er bare så sød og god til at give koplimenter)

3 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Nej det kan vist ikke blive meget mere tøset ;D...og de ER altså fine ;)

Netti sagde ...

De er da vildt flotte. Jeg kan godt forstå at du ikke kunne stå for dem. Du skal da have taget et billede til at scrappe med støvlerne på.

Cecilie sagde ...

De er da for lækre. Og sikke en herlig måde at markere din femininitet på - og et oplagt emne til et layout.