torsdag den 15. maj 2008

DagplejedagRasmus var til sin (og vores)1. dagplejedag i dag og det var bare vellykket, det er en uge siden han startede i dagpleje, så han det hele var lidt overvældende for ham, men han nød det. Hans dagplejemor er nystartet, så hun har kun haft ham her den 1. uge, så lidt forkælet har han jo også været, men i morgen kommer der en legekammerat, og det skal nok blive godt.

Heldigvis er han allerede rigtig glad for Heidi (dagplejemor), og er altid rigtig godt tilpas, når han bliver hente, at han så skriger når han skal afleveres (så længe han kan se mor) det er en helt anden side af sagen. Heldigvis er det kun proforma gråd. Han stopper så snart han ikke kan se mig mere. Man er vel ikke en rigtig drenge, hvis man ikke giver lyd fra sig engang imellem :0)
Det er mormor på billedet og når hun er i nærheden, er der ikke ret mange andre som dur (MORMORS DRENG). Den blå krave er en blomst alle dagplejer og børn var klædt ud som blomster og det var rigtig festlig.

Tilsidst lige et kort, det er lavet efter Rikke/Scraps kortskitse 4. Stempler er Wipper snapper, papiret er fra en af DP's månedspakker. Hunde poterne er et stempel fra Panduro hobby og Prima blomster. Jeg ved faktisk ikke hvad jeg synes om dette kort, på den ene side kan jeg godt lide det, men på den anden side er det helt forkert, forstår I hvad jeg mener??????.
Det er IKKE skisten jeg mener, det er noget andet.

Tak fordi du kiggede forbi og ha' en god dag :0)

5 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Dejligt at Rasmus nyder sin dagplejemor - det er sådan et tillidsforhold at efterlade sine børn.

Også et dejligt kort - farverne er rigtig fine.

Netti sagde ...

Dejligt at hære at det går godt hos dagplejen :o)
Jeg er helt vild med dig kort og skitsen. Jeg tror måske at det er den orange baggrund der er lidt skrap i forhold til den på papiret, men det kan jo være billedet der snyder.
Jeg er i hvert fald helt vild med kortet.

Heidi sagde ...

skønt med en dejlig dagplejemor :o) syntes det er et fint kort du har fået lavet er vild med den orange og blå sammen :o)

piabau sagde ...

Super sødt kort i fine farver og et skønt stempelmotiv

piabau sagde ...

Super sødt kort i fine farver og et skønt stempelmotiv