søndag den 11. maj 2008

Scrap kort og lidt nyt

Dette Lo var et som bare skulle laves, Rasmus elsker søde sager, hvilket tydeligt ses på billedet. Rasmus var den eneste som spiste hele ægget, men han nød det i, og det ses vist tydeligt på det nederste billede:0).
Hvad der ikke blev plads til på Lo'et var billedet neden under. Det er det perfekte mormor / farmor- samarbejde. Rasmus var knap færdig med at spise sit påske æg før han havde en bedstemor på her side, som skifede trøje (den var ligeså fuld af chokolade som hans hoved), og vaskede ham. Og faktisk nød han det, hvilket han ikke plejer at gøre, det er en kamp for at f lov til at tørre ham om munden. :0)


Så er det også lige blevet til et par kort, begge kort er lavet efter samme skitse, som dem i de forrige indlæg, som det nok fremgår er det nederste til min mor, det er blevet færdig her til aften, klokken rigtig sent.
Begge stempler er malet med distress ink og så er det brugt lidt blomster og bånd.


Synes lige I skulle se dette billede. Jesper tog det i går ude i haven, det er bare så godt af vores dejlige Futte (hunden). Rasmus havde nu mest travlt med at spekulere over hvad det var som killerede ham på benene, det er jo rimelig nyt for ham at man ikke skal have sko på når man går ud.

God Pinse og glædelig morsdag.

4 kommentarer:

marianne sagde ...

Nåh.... sikke et sødt LO - endda i påskefarver ;o) Er vild med det nedeste billede - det skriger da bare på at blive scrappet ;o) Også rigtig god pinse til dig...

Jette/Thanni sagde ...

Super chokolade-LO ;D
Og det nederste billede af "bedsterne" er d bare for godt - og det er jo altid noget andet når det er mormor/farmor end når det er den dååmme mor der kommer med klud og vand *GG*

Netti sagde ...

Sikke et fedt layout du har lavet. Jeg er nu vildt imponeret over at lille Rasmus kan spise hele det store påskeæg :o)
Det billede med bedstemødrene der vasker ville jeg også scrappe og måske lave det til et dobbeltlayout
..hihi det billede er da kanon!

Charlotte Ravn sagde ...

Hold da op! Det er da imponerende at sådan en lille fyr kan spise så meget chokolade! Skønne billeder og dejligt LO! det er også nogle søde kort du har lavet!