torsdag den 31. juli 2008

Lidt nye indkøb og det ma kan få ud af det ;0)

I mandags fik jeg en skøøøøn pakke fra Unik hobby. Nye stempler, nyt papir og så lidt flere distress reinker, jeg har i over 1 år klaret mig med meget få farver, og så bare blandet dem, så jeg fik de farver, som jeg ville have, men nu skal det være slut, så nu er der købt, lidt flere ;0). Der udover var der også 2 cuttlebug embossingfolders med og noget karton. Dejligt, dejligt, dejligt :0)


Og efter at have pakket ud og nydt synet af alt det nye, kunne jeg næsten ikke vent med at komme igang.


Det her kort har nu ikke det fjrnest med min nye indkøb at gøre, og dog, men vi var på weekend i sønderjylland fik jeg lokket familien med i Hobbywelt og det måtte jeg bare eje dette stemple. Det er farvelagt med copic tusser og så er der ellers brugt rester. Der hænger en lille "charme" (eller hvad jeg nu skal kalde den) i nederste højre hjørne, det er stemplet, som er stemplet med sølv på krympeplast og selvfølgelig krympet.
Dette kort har lidt mere med indkøbene at gøre. Det er indbydelse til Jespers fødselsdag, som vi først holder nu. Papiret er ny indkøbt og forlang tid siden, købte jeg Cliff, nettop til invitationerne.

Jeg har med vilje lavet dem enkelte, både fordi det er et "mande kort" og så fordi Jesper ikke er helt vild med at være blevet 40 (hi- hi-hi), det kan han rolig være, han vejer ikke et gram for meget og ligner generelt en som er ca. 10 år yngre en han egentelig alder. (Snyd eller hvad??? Det synes jeg ;0))

Og så er det ellers indkøb for alle pengene. Alle stemplerne som er brugt på disse 2 kort er nye, det er bare så dejligt at få nye ting, og de er allesammen fra magnolia og købt hos Unik Hobby.

Træet, Kvisten, grenen valg selv er toppen af magnolia gyngen, jg har nemlig lige opdaget en ny mangel i min stemple beholdning jeg har ingen træer, og nu har jeg jo ellers lige købt blomster (i et tidligere indlæg klagede jeg min nød over ingen blomste stempler).
Halv cirklerne er embosset med de før nævnte culletbug folders, stemplerne er farve lagt med distress ind, Teksten er skåret på silhouetten (og det er stavet rigtig de skal til Norge). Papiret er fra Cherry arte, det er for og bagside af det samme stykke papir.

Skitsen til begge kort er skitse nr. 22 fra Katharina' blog Hvis man ikke har besøgt hendes blog, er man virkelig gået glip af noget. Så smut lige ind omkring, hun har også åbnet en webshop med stempler og de er bare søde.

Det var vist alt for nu. Tak fordi du kiggede inden om. Pas godt på dig selv og din kære.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Lækre indkøb! Rigtig god fornøjelse med det hele ;o)

FruMaansen sagde ...

Lækre kort!

Anne Bente sagde ...

åhhhh du milde sååå mange utrolig skønne kort du dog har lavet :)

Sofie sagde ...

Dejlige kort, og lækre nye sager:0)