tirsdag den 1. juli 2008

En rigtig ØV-dag

Dagen startede som den plejer, alle 3 dreng blev afleveret som altid. Og så mig hjem, men jeg endnu ikke var kommet længere end til at overveje hvad jeg ville lave i dag, ringede telefonen. Det var børnehaven og en lettere rystet pædagog sagde, at Andres var faldt og de ikke kunne komme i kontakt med ham, så de havde lige ringt efter en ambulance, spørg lige om mit hjerte stod stille, det gjorde det.

Jeg greb min taske og 2 bleer, spørge mig ikke hvorfor jeg kunne huske bleer, når jeg ikke havde andet end dem og min taske med. Og kørte, meget hurtigt ned til børnehaven, mens jeg "racede" afsted tænkte jeg at hvis jeg blev stoppet af poilitiet nu, måtte de eskoterer mig ned til børnehaven og så kunne de sende bøden bagefter, jeg var sådan set lige glad. Underlige ting som flyver gennem hovedet på en sommetider.

Da jeg kom ned i børnehaven hold ambulancen udenfor, sammen med en paramediciner-bil. Inde i børnehaven sad 1 paramediciner og 3 falckfolk og kiggede mege alvorligt på Anders, som sad og var lidt sløv hos Margit.

Enden på det blev at de ville have ham til Aalborg syghus til OBS, de havde mistanke om et epeliptiskanfald (Jesper har epilepsi), så mig i ambulancen sammen med Anders, og til Aalborg.

Hele turen til Aalborg var Anders groggi og n enkelt gang var han svær at komme i kontakt med, men ikke langtid efter at vi var ankommet til modtagelsen i Aalborg satte han sig op og spurgte: Hvor er børnehaven henne? Jeg tror ikke han har registreret køreturen, på en timestid.
Så blev han undersøgt efter alle kustenstensregle og der efter indlagt til OBS.
Nu var han så frisk at han legede og var sig selv og han nød rigtig en dag som ene barn, med forkælese af "hans" sygeplejerske Tove og at have mor helt for sig selv.
Klokken 5 blev vi udskrevet, mest fordi vi gerne ville hjem og alle prøverne var fine (heldigvis). Dog mener de stadig at det var et epileptist anfald, så han skal have taget en EEG (tror det er det det hedder). Men på grund af strejken og han fine form, kommer der til at gå et stykke tid.

Slutningen på det hele er at han har det fint, men var meget træt, det er hårdt at falde om og så skal charmere hele afdelingen bagefter. Så nu sover han godt og trygt i sin seng, den dejlig lille dreng.

Lige en lille opdate på en ØV-dag, som dog er blevet lette meget af alle de mennesker vi har være i kontakt med, både redderne og personalt på sygehuset.
Og som i det store hele er endt godt, epilepsi er til at håndtere, hvis det er det som han fejler.

Tak fordi du læste med. Ha, en god dag og pas godt på dig selv og dine kære.

9 kommentarer:

Annika sagde ...

PUHA - ret så ubehageligt!!

Når man står i krise, er det underlige tanker og ideer man får.

Håber ikke at han får flere af de anfald, for sjove er de bestemt ikke!
Og som du skriver har han nok ikke bemærket noget selv, men træt skal han nok være. Dejligt at blive forkælet dog..

Heidi sagde ...

Hold da op jeg glemte næsten at trække vejret da jeg læste.. uha da det var en grim oplevelse men rigtig dejligt i er hjemme igen og håber ikke der er noget med ham..
Ja det er a og til de meste utrolige ting der flyver igennem hovedet på en når man paniker den eller hvad det skal kaldes men tror alle har prøvet det..

Krydser for Jer og sender mine varme tanker til Jer :o)

Charlotte Ravn sagde ...

Uha sikke en slem forskrækkelse! godt han har det ok igen den lille fyr!

Jette/Thanni sagde ...

Sikke en forskrækkelse - men godt I var i gode hænder og dejligt at han har det ok igen :)

Rikke sagde ...

ej sikke et chok at få.. pyha

knus fra mig

Netti sagde ...

Sikke da en træls oplevelse. Jeg har selv epilepsi (selv om de er ved at trappe mig ud af medicinen mod min vilje).
Det er altid noget at i har det i familien så i ved hvorda man skal håndtere det og ikke bliver enormt forskrækket. Og ja det hedder en EEG undersøgelse.
Held og lykke med den lille purk :o)

Pia sagde ...

Uh sikke en grim oplevelse, godt at det endte godt

abc sagde ...

Hej Rikke....

Har tænkt rigtig meget på jer, siden jeg læste om jeres dag....

Håber nu at i har det ok, og at den lille fyr er ved at være ovenpå igen..... Man bliver sgu lidt forskrækket,når sådan noget pludselig kommer snigende.....

Betina Olesen sagde ...

Øjjj... for en oplevelse.... kan godt forstå at du har haft brug for at fordøje alt det skete.... kan se at det er nogle dage siden... så håber at alt er vel hos jer...

Og ja, du har helt ret i at man skal værne om hinanden, man ved aldrig hvad der kan ske...

Hygge fra Betina