lørdag den 12. juli 2008

LAAANGT indlæg.

Det er et stykketid siden sidst, men energien har ikke være der og da så energien lige pludselig var der, var kablet til kameratet væk, typisk ;0)

Det bedste først. I dag fik vi besøg af Lærke (og hendes mor), hun er bare dejlig og både Thomas og Anders er helt vilde med hende. Thomas har lige sagt til mig, at han synes Lærke bare er så nuttet. :0) Synes bare lige I skulle se hende, Det er Anders som sidder med hende på det øverste billede.Og så til noget af det som jeg har brugt tiden på. Genbrug ......... Jeg havde et frygtelig rod og ingen system i mine scrap og kort ting, så jeg måtte investerer den STORE sum af 27 kr. i 8 æsker i forskellige størrelser, de blev beklædt med Tilda papir, men det var ikke nok til at skabe orden i kaos, så jeg måtte udtænke et eller andet, det blev til 3 mælkekartoner skåret til og beklædt med tilda papir. Og så til mine twinkling H2O, de stod bare i en kurv og blev forsømt, og hvad gør man så????? Man går ud i køkkenet og får øje på en tomt køkkenrulle, for en ide og så går man ind og laver den til en holder, der er plads til 12 bøtter i en hel køkkenrulle.Og så lige lidt kort. De er alle tre laver efter den samme skitse . Men er blevet meget forskellige. Der er brugt magnolia stempler på alle 3, De to øverste er nogle fra en swarp, det nederste er tilda med pen og bøger.
Tilykke på ewin-kortet er stemplet på krympeplast og så krympet og sat fast med brads. Fodboldene er også brads.
Edwin er farvelagt med akvarelblyanter, Det første tilda kort er farvelagt med distress ink og det sidste tildamotiv er farvelagt med copic tusser.
e


Og så lige et bestillingskort. jeg havde helt vild lyst til at lave en shakerbox, så det kom der lige på, den indeholde guldglimmer og "1kr" lavet af krympeplast Edwin Eller skulle jeg hellere skriv Edwina ;0) er farve lagt med med akvarelblyanter og twinkling h2o. Blomster og blade er skåret på silhouetten. Tak er vixen fra qk og teksten nederst er moxie også fra qk.


Det var alt for denne gang lige bortset fra at der er FERIE JUBIIIIIIIII :0). Godt nok skal vi ikke det store, Thomas skal have sig eget værlse, så det er jeg så små begyndt at male.
God weekend og ferie til dem som er så heldige og tak fordi du kiggede forbi. Pas godt på dig selv og dine kære.
Lige en lille tak.
Det varmer helt vildt, når jeg læser jeres kommentarer og ikke mindst dem, som i skrev da Anders havde været en tur på sygehuset.
Det er vildt dejligt at få så mange tanker fra mennesker, som jeg ikke har mødt irl. 10000000000 Tak for det. :0)

Posted by Picasa

6 kommentarer:

Mutte sagde ...

Sikken en masse søde kort du har fået lavet. Super ide med at lave motiver på krympeplast. God ferie til dig.

Pia sagde ...

Rigtige flotte og mange kort du har lavet. Sjovt at se hvor forskellige de er selv om det er den samme skitse. Det er flotte farver og du har mange fine detaljer på kortene, super flotte.
God weekend og ferie til dig.

Anonym sagde ...

Ja, det er fine kort og sikke søde billeder... ;0)
Vi er ved at gøre klar til at tage på ferie, håber at vi kan have det hele...
Ha´ det godt!

Knus fra Tut

Anne Bente sagde ...

åhh, så mange super flotte kort du har lavet, og de billeder er jo bare skønne :)

Heidi sagde ...

Hun er da helt klart for skøn :O)) sikke øjne :o)

Igen super læker sager du har lavet :O) rigtig smart med boksen på det sidste kort :o)

Rigtig god ferie til dig/jer

jeg har valgt at give dig en Webblog Award

se http://fru-nielsen.blogspot.com

Donna sagde ...

Super søde kort og dejlige farver. Rigtig smart med krympeplast, det må jeg også prøve : )