fredag den 24. oktober 2008

Et kort med punktskrift

Ja, hvorfor nu det??? tjo, det er egnetlig meget lige til min svigerinde (Jespers søster) og min navnesøster er blind og hun blev 30 i lørdags, så hun skal selvfølgelig have et kort, jeg nåede ikke at få det færdig til vi skulle til fødselsdag, så det blev til et tillykke og tak for sidsts kort.

Jeg har ikke tænkt så meget på farverne, men prøvet på at lave et kort, som skal ses med fingerne (det er jo det som Rikke gør), så stemplet har fået en gang embossing pulver, der er brugt 3d puder i forskellige tykkelser, og det papiret i midten har været en tur i en cuttlebug embossingfolder. Tingene i hjørnerne er en paliet med en perle bundet ovenpå.

Bookplaten er sat på 3d puder og så er der bundet knapperne på. der står Tillykke med punktskrift.

og så lige et udsnit af teksten inden i kortet. Jeg fandt en Braille font på en side, som jeg ikke kan huske hvad hedder og så var det bare at skrive teksten printe den ud spejlvendt på bagsiden af et stykke karton og så igang med embossing-pennen, men puha, det er hårdt arbejde og jeg har bestemt at det kun bliver til små hilsner fremover:0)

Nu er jeg så spændt på om det kan læses, så jeg har allieret mig med Ejlif (Rikkes kærste), han kan nemlig læse punktskrift og "almindelig" tekst, så kan Rikke ikke læse det kan Ejlif fortælle hende hvad der står (sender en kopi af teksten i almindelig font med):0)


Og tænk jeg har faktisk scrappet en hel side jubiiii. Posten kom med en skøn pakke fra Unikhobby. Jeg havde bl.a. bestil det nye jule papir fra 3ndy, det er bare skøøøøøøønt og så passede det jo meget fint at jeg ikke havde fået lavet julesider til Thomases album fra sidste år.

Skitsen fra fra sketch it...by Lisa. overskriften en skåret på silhouetten og stemplet med et tekststempel, fonten heddet big top. Papiret er fra 3ndy ;0).

Vi havde nogle skønne dage da Jesper og Agnes og pigerne var hjemme fra Norge, vi slappede af og nød børnene og hyggede os rigtig, så det var bare skønt. Hvis du kan huske det første af teksten i dette indlæg vil du nok undre dig over navnene.... Jesper og Rikke går igen flere gange, det er rigtig nok. For min bror hedder også Jesper, og Jespers (min mand) søster hedder Rikke, det kan være noget være rod, så når vi er sammen med min bror hedder han Junior og når vi er sammen med Jespers søster hedder jeg Rikke E. Det er også derfor at jesper og jeg valgt et "nyt" efternavn da vi skulle giftes, ellers ville det jo først blive noget rod:0)Jesper hed oprindelig Mikkelsen, men vi valgt hans mormors ungpige navn, Eskildsen. Det var vist lige et side spring :0).

Og her til sidst har jeg fået en en musik-udfordring fra Heidi/Fru. Nielsen . Den lyder:

Hvilken cd ligger i din afspiller lige nu?

Husk at være helt ærlig.Reglerne er enkle:Du skriver på din blog hvad musik du har liggende, og sender udfordringen videre til 5 andre personer/blogs

Mit svar: kidz hits nummer 6:0). Vi har nemlig haft disco-kage-bage dag her i eftermiddags.:0)

Jeg ved simplehen ikke hvem jeg skal give den vidrer til, så hvis du er frisk så spring med og fortæl hvilken cd, der er i din afspiller lige nu.....

Hvis du stadig læser med, er jeg imponeret, så tak for det:0)

Ha' en rigtig god weekend og pas godt på dig selv :0)

Posted by Picasa

12 kommentarer:

Annika sagde ...

Hvor er det dog genialt tænkt af dig!
Selvfølgelig skal hun have et kort som hun kan føle noget for :)

Glæder mig til at høre om reaktionen..

Rikke sagde ...

hvor er det bare sødt med det kort, det må ha været svært at tænke på at pøle istedet for at se...
jeg glæder mig også til at høre :)

Heidi sagde ...

hold da op et arbejde med det kort til din sviger.. men så super super flot og håber da lige du vil give en melding når hun har modtaget det ;o)

Super flot lo du ellers også har lavet - syntes det er skønt med andre farver end rød og grøn ;O)

Thanni sagde ...

Hvor godt og en super idé med kortet til din svigerinde, så hun selv kan læse hvad du har skrevet :)
..og et dejligt jule-LO - og ja det er somme tider rigtig skønt med andre farver end de helt traditionelle :)

Netti sagde ...

Sikke et flot julelayout og ja det papir er for lækkert.
Det er et enormt flot kort du har lavet og jeg er imponeret over at du kunne skrive teksten i punktskrift..Hun bliver da helt vild med det.

Betina Olesen sagde ...

Hvor sejt.... jeg er vildt imponeret over dit kort, sikke en indsats du har gjort. Jeg bliver ski altid så rørt, når nogen går den ekstra mil for andre... sejt sejt...

Hygge fra Betina

Anne Bente sagde ...

super flot lo, og det kort der, hvor er det bare en god ide,og en sød tanke,

FruMaansen sagde ...

Genialt kort! Du skriver lige hvordan responsen på det var ik'?

Lækkert LO!

Charlotte Ravn sagde ...

Det var da en fantastisk god ide med det kort! Håber hun blev rigtigt glad for det!

Inger sagde ...

Kortet ditt er jo bare helt genialt og nydelig!
Lekker LO :)

Ha en god dag
klem Inger

Charlie sagde ...

Hvor er det godt tænkt - et kort med blindeskrift og masser af føleting. Det blev hun da glad for, ikke?

Charlie sagde ...

Hvor er det godt tænkt - et kort med blindeskrift og masser af føleting. Det blev hun da glad for, ikke?