tirsdag den 7. oktober 2008

Intet nyt er godt nyt......

Jeg har ikke lavet en dyt hvad scrap og kort eller andet i den retning angår, men har dog en rigtig glædelig nyhed.... Anders har IKKE epiplesi (lige pludselig kan jeg ikke stave til det =0)), og mens jeg sad nede ved min psykolog og fortalte den glædelig nyhed, falder Anders om nede i børnehaven igen, så nu starter vi forfra, vi fik besked på (fra sygehuset), at vi skulle opservere ham og kontakte egen læge for at få en henvisning, hvis de sket igen, så det er gjort.
Og som om det ikke er nok ville vores bil ikke starte i morges, den kunne ikke skubbes igang og det hjalp heller ikke at lade på, den ville ikke starte, så nu holder den ved mekanikeren og jeg kan levende forstille mig at det bliver en meget dyr omgang æv-æv-æv, men heldigvis bor min mor meget tæt på os og hun har en bil magen til vores(læs der er plads til 3 autostole), så nu har jeg lånt en nøgle til den, så drengene kan komme til børnehave og dagpleje, uden at vi skal op klokken meget tidligt.:0)

Og så har jeg fået et større scrap-hjørne, hvor er det skønt, det er ikke færdigt endnu, men jeg skal nok vise det når jeg er helt færdig med det :0)

Jeg har desværre ikke noget at vise.

Men er du nået til enden af indlæget (her). Så tak fordi du kiggede forbi og ha' en god dag og pas godt på dig selv :0)

8 kommentarer:

Pia sagde ...

Øv at det ikke fortsatte med at gå godt og så vrøvl med bilen. Godt du har en mor der vil låne dig en bil, håber alt ender godt og du kommer i scraphumør igen

Anne Bente sagde ...

åhhhh jamen dog da, stort knussss til dig, men godt med en mor der står parat til at hjælpe.

Thanni sagde ...

Håber snart de finder ud af, hvad det er med jeres dreng, når det nu ikke er epilepsi :)
Så surt med bilen, men godt at ha' en mor i nærheden der kan hjælpe ;)
Ha' en rigtig god dag :)

Heidi sagde ...

ejj hvor er jeg da ked af at høre det - i er altså for hårdt ramt Jeres familie ;o/ stort klem til Jer ;o)

Cecilie sagde ...

Det lyder som der er rigeligt på spil for tiden! Der er ikke noget at sige til, at du ikke har ork til scrap og kort.

Pas godt på dig selv og familien.

abc sagde ...

Hvor er det bare træls for jer, at de ikke ved hvad der er galt med ham den lille mus.... Og så bilen oven i.. Godt din mor er lige i nærheden.....

Netti sagde ...

Hold da op hvor har du meget om ørene for tiden. Jeg kan godt forstå at du ikke får scrappet.
Sikke da noget med Anders. Det er jo dejligt at han ikke har epilepsi men hvad fejler han så? Je ghåber på at i finder svaret og ikke mindst noget der kan hjælpe ham.
Ja biler har det med at gå i stykker når det mindst passer ind i programmet. Jeg håber i får den lavet hurtigt og ikke for dyrt.

Betina Olesen sagde ...

Underligt hvad det så kan være han har.... uvidenheden er absolut den værste ting der findes, især når det er ens børn... håber at de snart finder ud af det...

Lækkert med et scraphjørne, glæder mig til at se billeder fra det;-)

Hygge fra Betina