tirsdag den 14. oktober 2008

JulekortJa, så er de første julekort færdige. De er lavet med rester og stempler fra sidste jul. Jeg kan ikke huske hvor jeg fandt skitserne, men det er et eller andet sted på nettet....så hvis du vil finde dem, ønsker jeg dig bare god jagt ;0).
I fredags fik vores bil hjem igen, endelig, det var heldigvis ikke så slemt som jeg frygtede (var bange for at det var motoren), det var "bare" benzinpumpen, men det er nogle ærgelige penge alligevel, som I nok kan ane hader jeg at bruge penge på benzinpumper og sådan noget. Ikke at det ikke skal gøres for jeg vil jo heller ikke undvære bilen, men den her dyt er den første vi har hvor vi ikke selv kan lave noget på, så jeg bliver altid forbavset over prisen på resrvedel og ikke mindst arbejdslønnen. NÅ, det var bare lige et sur opstød over noget som jeg alligevel ikke kan gøre noget ved;0)
Og nu til noget helt andet.......på onsdag kommer min bror, svigerinde og min 2 ynglings niecer (har kun de 2) hjem fra Norge. Og hold da op hvor jeg glæder mig, så der kommer nok ikke meget fra mig det næste stykke tid, for så står det på familie hygge.....jubiiii :0)
Her til sidst vil jeg bare sige tak for jeres kommentare, jeg kan ikke helt forklare hvordan det for mig til at føle, men det varmer og gør mig glad, at mennesker, som jeg aldrig har mødt irl skrive og følger med i vore liv, selvom der kan gå lang tid imellem indlægene, hvis du vil have noget af forkalringe på det kan du evt, tjekke min anden blog, den kan også forkalrer hvorfor jeg endnu ikke har været til crops rund omkring, det er ikke lysten som mangler....
Tak fordi du kiggede forbi, og pas rigtig godt på dig selv og dine kære

16 kommentarer:

kate sagde ...

Disse julekortene var skikkelig søte!
Ha en fin tirsdag og stikk gjerne innom bloggen min:)
Vennlig hilsen Kate:)

Pia sagde ...

Flotte julekort med fine detaljer og farver

Thanni sagde ...

Jeg har det lissom dig med kommentarerne - det er dejligt, at selv mennesker men kun kender fra nettet følger med i det man skriver og gider kommentere det osse ;)...kan godt forstå du glæder dig til familebesøget - håber I får nogen rigtig hyg'lige dage ..:)
Julekortene er rigtig søde og minder mig om, at jeg nok burde kaste mig over nogen osse :)

Charlotte Ravn sagde ...

Super søde julekort du har lavet!

Anne Bente sagde ...

super søde julekort du har lavet, og hyg dig nu rigtig med din familie

maria sagde ...

Super flotte julekort du har lavet :0)

Eva Dohn sagde ...

Rigtige søde kort!

Heidi sagde ...

Super skønne julekort du har lavet - dejligt at være i god tid.. før man får set sig om er julen her ;o) Var i føtex idag og sørme om ikke de var igang med julepynten lys mm. hmmm syntes altså det er for tidligt :o/
Syntes det er spændende at følge andre menesker og hyggeligt ;o) Jo næsten som man kender nogle på bloggene og enda aldrig har mødt "LIVE" ;o)

Fortsat rigtig god uge til dig

Heidi sagde ...

ps. jeg har noget til dig på min blog

lam sagde ...

super søde julekort og god fornøjelse med familibesøget

Karina sagde ...

Rigtig søde julekort. Flot farvesammensætning du laver.

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Sikke nogle søde julekort og i nogle rigtig flotte farver...

Inger sagde ...

Nydelige og søte julekort!!
Ha en fortsatt god kveld.

Inger :)

Engel sagde ...

Hej Rikke.. sikke nogle skønne julekort - jeg får helt lyst til at gå hjem og komme igang, efter at have set dine kreationer - tusind tak for inspirationen !!

Og god fornøjelse med Niecerne.. er også selv til familiehygge i stor stil :o)

Heidi sagde ...

ps. har en lille udfordring til dig på min blog ;o)

Mette Jensen sagde ...

meget søde julekort