torsdag den 15. januar 2009

Der er liv endnu.....

Som jeg nævnte sidst jeg skrev et indlæg (for meeeeeeget laaaaaaang tid side) er der ske en masse her, og derfor har det ikke været tid og overskud til at blogge, men det kommer forhåbentlig igen.
Og hvad er det så det er sket? Jeg er blevet separeret(min beslutning), jesper flyttede, det var december, min far blev mere syg ca. midt i december og døde juledag og den 5 januar startede jeg på arbejde. Det lyder måske ikke af så meget men det kræver mange resoursser og der er kun mig at trække på, så ikke nok med begravelse og alt det som følger med det, så skulle vi (min mor og jeg) også tømme far lejlighed på plejehejmmet og det ville vi helst være færdige med inden jeg startede på arbejde. OG som jeg nævnte for min mor, det kan godt ske det tog langtid (vi gjorde det på en dag) og så sjovt ud (vi havde meget sjov med den trailer, som vi lejede, og det var ikke traileren som fejlede noget ;0)), MEN vi gjordet det selv!:0)
Og tiltrods for alt det som er sket så havde vi en dejlig juleaften og nytårsaften.
Og så har jeg også fået scrappet et par sider, skønt endelig at se en skitse og så bare må scrappe den. Det øverste LO er lavet efter en skitse, som jeg fandt på SIF's forum . Papir og pynt, som er brugt til begge LO'er, er fra en af Scraphouses månedspakker, de 2 jeg har købt er bare skønne og det er ikke sidste gang jeg køber en pakke der fra.


Nå, ja jeg glemte vist lige at fortælle at Rasmus lige var en tur ved vagtlægen søndag inde juleaften, med en flænge i panden, så nu har han et fint rødt ar i panden.......
Kortet er et af to ens, som jeg lavede til personalet på det plejehjem, som min far boede på. Tror papiret er fra cosmo cricket, stemplet er studenten fra pysselpassion, men synes han passede godt til at takke kort. Skitsen er nr. 37 fra creative ideas by Katharina Frei.
Det var alt for nu. Pas nu godt på dig selv og hinanden.
Fortsat god weekend:0)
Posted by Picasa

11 kommentarer:

Heidi sagde ...

Hej Rikke

Hvor har jeg mange gange været forbi din blogge for at se om der stadig var liv i dig - og så glad jeg blev da jeg så du havde smidt en hilsen på min blog ;o))

Hvor øv for dig sådan det er gået de sidste måneder - også selvom du selv har valgt ;o) nok at se til med 3 små banditter - og det gør mig ondt med din far.

Super skønt at se noget fra dig og stort kram til dig ;o)

Pia sagde ...

Super flotte loer og et flot kort, kan godt forstå der ikke har været overskud til at blogge medalt det du har været og stadig skal igennem.

Netti sagde ...

Ikke lyder af meget? Er du da vimmer mand!! Sikke en december..jeg kan godt forstå at du ikke har blogget. Man kan jo ikke have overskud til alt.
Jeg håber at du er kommet helskinnet igennem alt det der har stået på.
Superflotte ting du har lavet...dejligt at høre fra dig igen :)

Thanni sagde ...

Håber du kommer godt igennnem det hele - for der er da godt nok sket en del i dit liv...osse selvom noget af det var selvvalgt :)
Dejlige LO'er - jeg kan rigtig godt li' det nederste med alle detaljerne :)

Karina sagde ...

Det er nogle flotte layout og kort, du har lavet.

Linda sagde ...

Dejligt at se du er tilbage på bloggen. Du har bestemt været en del igennem, men det lyder som du er ved godt mod. Det er nogle fine LOér du har lavet og kortet med.
Ha det godt

Eva Dohn sagde ...

Puha en masse du har været igennem. Man må sandelig sige, at det er et nytår for dig, der lige er startet.

Flotte ting, du har lavet :o)

FrkScrap sagde ...

Sikke en omgang du har været igennem! Sender tanker herfra! Synes dine LO er super flotte. :)

Thanni sagde ...

Der ligger et par awards til dig på min blog ;)

Tanja sagde ...

Puha en omgang du har været igennem.. :o(
Hvor er det nogle rigtig drenge Loér og et flot kort...

Scrapknuzz Tanja

Engel sagde ...

Sikke en december du har haft - Godt du kan tage hul på et nyt år, forhåbentlig med følelsen af at det er en ny begyndelse...

Skønt at se, at der er liv på din blog... Og sikke en sød "hovedbrud"-side du har kreeret...