mandag den 30. juni 2008

Hvad har jeg lavet siden sidst?????3 kort, det er alt.

Jeg har nemlig brugt tiden på at slås med min silhouette, næsten bogstaveligt. ;0)

Jeg bestemte mig for at lave en print and cut fil. Det var ikke noget problem at lave filen, men at få den skåret ud var straks noget andet. jeg brugt 2 hele aftener på at læse gode råd på diverse forums og afprøve dem, men det ville bare ikke lykkes. Lige indtil jeg fandt liniealen frem og måle papiret placering på underlaget ud, så kom der de fineste udskæringer ud af det.

Og selvfølgelig skulle det lige testes om det nu bare var held eller om det virkelig kan passe at man skal måle placeringen ud. DET KAN GODT PASSE. :0) Her er resultatet af aftens test:

I min iver over at jeg nu kan lave print and cut, kom jeg til at placerede dem på posen til underlaget, så jeg undskylder for genskæret af blitzen.
Tak fordi du kiggede forbi og pas nu rigtig godt på dig selv :0)
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Mutte sagde ...

Sikken nogle flotte kort du har lavet. Nu når du har fået maskinen til at fungere som du vil, glæder jeg mig til at se hvad du får kreeret

Rumlebumle sagde ...

Super flotte kort. Især bamserne, dem er jeg da helt vild med. Sutterne er genialt fundet på. Jamen jeg kunne blive ved. De er virkelig blevet gode. -Og hvor er det fedt det du har skåret ud. Ihhh altså, jeg er simpelthen helt misundelig. :)

Charlotte Ravn sagde ...

Søde kort du har lavet og de små tags er jo helt geniale, flot lavet og du er da bare sej, du sådan fandt ud af hvordan! Det kan være jeg skriver efter et godt råd på et tidspunkt!

Rikke Eskildsen sagde ...

Skriv du bare Charlotte, det er super nemt, når man ved hvordan ;0)

Karina sagde ...

Sikke nogle søde kort du laver.

Netti sagde ...

Sikke nogle dejlige kort du har lavet. Og hvor er de der bagside-nogle vildt lækre. Godt at du fik det hele til at virke :o)