tirsdag den 3. juni 2008

1. dag børnehaven


Anders startede i børnehave i går og sikke en glad og stolt dreng jeg havde. Han var fuld af krudt og glædede sig helt vildt til at skulle ned i børnehaven og lege med Thomas og Djoni.
Vel ankommet og udpakket fandt han bordet med legoklodser og var hurtig igang med at lege, der gik ikke lang tid før vi var 5 om bordet med lego og Anders nød det i fulde drag.
Så var det tid til at komme ud (synes Thomas) ogVivi (pædagog) var hurtig til at gribe chancen, så hende og Anders fandt en 3 hjuletcykel og efter 5 min. havde han styr på det og afsted det gik rundt og rundt om børnhaven. (vi har øvet rigtig meget med ham her hjemme, men har altid fået svaret: Kan ikk'). Efter madpakker var det tid til at tage hjem, for at sove til middag. Men det passede ikke Anders, så først måtte jeg jagte ham rundt om børnehaven, for der efter at bære ham skrigende ud i bilen, hvor an forsatte med at skrige, indtil vi var hjemme. Da jeg havde putte ham vendte jeg lige ryggen til og da jeg kigge til ham sove han. Det er bare hårdt at starte i børnehave.
Idag skulle vi så spise morgenmad i bønehaven, det var hurtigt overstået og så var der fuld fart over feltet igen. klokken 10 gik jeg og nu skal jeg snart hente ham igen. Det er nu skønt at gå fra en dreng som er så optaget af at lege at han næsten ikke har tid til at sige farvel.
Lo'et er lavet i går aftes og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har taget billeder og scrappet dem samme dag, men det var jeg bare nødtil at lave.
Jeg elsker det billede med rygsækken, det viser Anders lige som han er super dejlig og bare skøn.
Papiret er købt i li' om hjørnet (kan ikke huske hvad det hedder). Alt pynt og tekst er skåret på silhouetten.

4 kommentarer:

Netti sagde ...

Nåe hvor han lyder til at nyde sin børnehave. Superdejligt.
Og det er et rigtig flot layout du har lavet. Superflotte billeder. Papiret matcher helt vild flot hans rygsæk :o)

Betina Olesen sagde ...

Skønt LO, er især vild med titlen og de 2 pegende pile.... hmmm.... det er vist en lifter....

Skal lige høre, var du med i Hjørring her sidste gang????

Linket til billetterne kommer her:

http://www.jennibowlin.com/eco/store.asp?SID=1&Category=11

Hygge fra Betina

marianne sagde ...

Hvor er det bare dejligt, at han er glad for det... ;o) Fantastisk LO - det er helt perfekt...

Pia sagde ...

skønt lo, ser super ud med pilene