tirsdag den 17. juni 2008

Kort, kort, kort og atter kort og så en dejlig præmier

Ja, jeg er gået lidt kort-amok (igen)


Stemplet er magnolia, papiret er fra Sandy Lion, midterstykket fra Netto. Kranierne har jeg lavet på silhouetten, de er inspireret af Magnolia stemplerne, de er skåret i guldpapir og så har de fået en gang guldembossing, det er med vilje at det ikke dækker det hele, det samme gælder for tilykke og guldkanterne.
Forneden på kortet er lavet et "net", og så har jeg punchet nogle guld "mønter", som ligger løs i "nettet", så det virker som en shakerbox.

papiret er fra Bo Bunny, stemplet er Edwin på pen, jeg har klippet blyanten væk, det lille sneglestemple kan jeg ikke huske hvor er fra, men det er købt hos Sabina. Stjernerne og stjerneskudet er fra QK. Og så til min store AHA oplevelse, Gratulerer er hjemmelavet Rub-ons, det er simplehen genialt og super nemt. En printer og bagsiden af et stykke overheadfolie, så kan man lave alverdens rub-ons selv. Det her kort skulle være et helt enkelt et, uden noget særligt pynt, synes at fuglen og stemplet var rigtig søde sammen. MEN det greb om sig og blev lidt anderledes end først tænkt.
Stempler er Melvin, farvelagt med copic tusser, solen er fra magnolia og det samme er sommerfuglene. Hegnet er hente på nette og skåret på silhouetten. Græs og myre er fra QK.
Papiret er fra Bo bunny, det som sommerfuglene er stemplet på, er bagsiden af det grønne.

Det her kort har jeg haft til at ligge længe uden motiv og pynt. Egnetlig var det tænkt helt anderledes, men jeg kunne ikke få det til at fungere, men så fik jeg lille prinsesse Agnes og lige pludselig var det der. Jeg tror aldrig jeg har lavet så lyserødt et kort og så faktisk være tilfreds med resultatet, men det er jeg med det her.

Der er brugt diverse rester. Kanten og skallope ovalerne er skåret på silhouetten. Gratulerer og Prinsesse er hjemmelavede rub-ons.

Det her kort er jeg selv vild med. Det er en bestilling og heldigvis for det, for så var jeg jo nødtil at bestille Agnes som student og studenterhuen(det synes jeg da ihvertfald selv, og Jesper havde ikke de store indvendinger ;0))

Det lyse papir er fra Karen Marie klip, det rød midterstykke er vist fra en månedspakke fra Dream Papers. Student 2008 og tilykke er skåret på Silhouetten (hold da op det har jeg skrevet mange gang i dette indlæg, men jeg bruger den rigtig meget), det samme gælder for bladene. Blomsterne er fra Prima. og så har jeg brugt lidt bling og halv perler.


Se lige hvad jeg vandt på Sofies/Fru Hansens blog en skøn pakke, som jeg helt sikkert nok skal få glæde af. Sofie nåede ikke på posthuset fredag og derfor fik jeg champangeflaskerne fra magnolia, som undskyld, det er slet ikke nødvendig, bare et par dags forsinkelse, men jeg er nu meget glad for dem :0) 1000 tak for den dejlige, dejlige gave Sofie, håber i nyder jeres ferie :0).

PYHA, det blev vist et lidt langt indlæg. Menhvis du stadig er med, så tak fordi du kiggede forbi og ha' en god dag. :0)

10 kommentarer:

Rumlebumle sagde ...

Hold op nogle lækre kort du har lavet.. De er blevet vildt gode. -Og lækkert med en lille præmie, det kan man jo altid bruge.. :D

Heidi sagde ...

mums nogle kort - de er rigtig flotte. skønt stempel med agnes og
studenterhuen :o)

Tillykke med premien - altid skønt at modtage en gave og især når det er scrap :o)

Pia sagde ...

ja hold da op, sikke mange flotte kort og hvor er de Melvin stempler søde.

Jette/Thanni sagde ...

Det er bare flotte kort du har lavet - især det øverste piratkort er sejt :)

Karina sagde ...

Søde kort du laver.

Karina sagde ...

Søde kort du laver.

Charlotte Ravn sagde ...

Dejlige kort du har lavet, jeg kan især godt li' dit studenterkort!

Netti sagde ...

Sikke nogle dejlige kort du har fået lavet - det er virkelig flot lavet og med så mange søde detaljer.

Netti sagde ...

Sikke nogle dejlige kort du har fået lavet - det er virkelig flot lavet og med så mange søde detaljer.

Sofie sagde ...

Dejlige kort du har fået lavet;0) Og skønt at du kan bruge pakken. Knus fra Hjørring